Η απάντηση της Ελένης Φουρέιρα για τον αλβανικό αετό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η απάντηση της Ελένης Φουρέιρα για τον αλβανικό αετό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Ελένη Φουρέιρα «άναψε φωτιές» με τη φωτογραφία της, που την απεικονίζει με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας στην Eurovision, Eugent Bushpepa, να σχηματίζουν από κοινού τον αλβανικό αετό!

Η φωτογραφία της προκάλεσε αντιδράσεις και η τραγουδίστρια απάντησε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας: «Η μουσική είναι για να ενώνει και όχι για να χωρίζει τους λαούς κι εγώ γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ και ουδεμία σχέση έχω με όλα αυτά τα ζητήματα εθνικισμού που κάποιοι μου χρεώνουν. Αγαπώ πολύ την Ελλάδα και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Πάμε τώρα δυνατά να εκπροσωπήσουμε την Κύπρο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Ακολουθεί η απάντηση της Φουρέιρα:
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE