«Ξηλώνονται»! Πρόστιμο 40.000 ευρώ σε ακριβοπληρωμένους της ομάδας

«Ξηλώνονται»! Πρόστιμο 40.000 ευρώ σε ακριβοπληρωμένους της ομάδας

Πράξη τα όσα είχε προαναγγήλει περί προστίμου κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αφού οι παίκτες του Ολυμπιακού κλήθηκαν να πληρώσουν από 40.000 ευρώ έκαστος για τα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τον Λεβαδειακό.

Υπενθυμίζεται ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είχε μιλήσει για πρόστιμο 400.000 ευρώ συνολικά και για τα δύο παιχνίδια και όπως αναφέρει η «Sportday», ήρθε η ώρα να προχωρήσει σε πράξεις.

Έτσι, δέκα από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας θα βάλουν το χέρι στην τσέπη και θα δώσουν από 40.000 ευρώ ο καθένας, καθώς η διοίκηση είναι γνωστό πως έχει αρκετά παράπονα από αυτούς, λόγω των κάκιστων εμφανίσεών τους στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Πηγή: www.sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE