Σε ρυθμούς φάιναλ φορ στο Κύπελλο Γυναικών Κύπρου – Ανοίγει η αυλαία με τους δύο ημιτελικούς

Σε ρυθμούς φάιναλ φορ στο Κύπελλο Γυναικών Κύπρου – Ανοίγει η αυλαία με τους δύο ημιτελικούς

Σε ρυθμούς Final Four Κυπέλλου Γυναικών και μέσα από τους σημερινούς αγώνες θα καθοριστεί και το πρόγραμμα της Κυριακής.

Με απόφαση της Ομοσπονδίας άλλαξε φέτος μορφή η διοργάνωση του Κυπέλλου και μετά από δύο προκριματικές φάσεις, τέσσερις ομάδες ετοιμάζονται για τη γιορτή του final four.

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας. Οι ημιτελικοί αγώνες θα γίνουν σήμερα και ο μικρός και ο μεγάλος τελικός την ερχόμενη Κυριακή 6 Μαΐου.

Σημειώνεται ότι όλες οι αποστολές με έξοδα της ΚΟΠ θα διαμένουν σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα:

17:00 Apollon Ladies – Ε.Ν.ΘΟΙ Λακατάμιας
20:30 Ομόνοια Λευκωσίας – Barcelona F.A

Κυριακή 6 Μαΐου
17:00 Μικρός τελικός
20:30 Μεγάλος τελικός

Ο μεγάλος τελικός της Κυριακής με τη στήριξη της ΚΟΠ θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.