ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Οδεύουμε προς πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης»

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Οδεύουμε προς πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης»

Οδεύουμε προς πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, αναφορικά με την υπόθεση της δολοφονίας ζεύγους στον Στρόβολο.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους, στο περιθώριο της συνάντησής του με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, τόνισε ότι αποφεύγει πάντα να αναφερθεί στο περιεχόμενο του ανακριτικού έργου, το οποίο συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς.

«Εκείνο που μπορώ να σας πω, είναι ότι το ανακριτικό έργο, συνεχίζει με ταχύτατους ρυθμούς και ότι οδεύουμε προς πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης. Κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό και δεν πρέπει να το προσπερνάμε», ανέφερε ο κ. Χρυσοστόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE