Ελεγχόμενες εκρήξεις στις Βάσεις - 'Καμιά ανησυχία'

Ελεγχόμενες εκρήξεις στις Βάσεις - 'Καμιά ανησυχία'

Ελεγχόμενες εκρήξεις θα πραγματοποιήσουν οι Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου, μεταξύ 8 και 10 Μαΐου.

Με ανακοίνωση τους, οι Βρετανικές Βάσεις ενημερώνουν τους πολίτες πως δεν θα πρέπει να ανησυχήσουν εάν ακούσουν θόρυβο εκρήξεων από την περιοχή Ακρωτηρίου, μεταξύ των ωρών 9:00-16:00, τις συγκεκριμένες μέρες.
 
Μέλημα των ΒΒ παραμένει ο περιορισμός των όποιων επιπτώσεων από στρατιωτικές και άλλου είδους δραστηριότητες και αυτές οι ενέργειες γίνονται με σεβασμό στη χλωρίδα και πανίδα της περιοχής, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht