Η Κυβέρνηση κατέθεσε και ψηφίστηκαν αυθημερόν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος τρία νομοσχέδια με τα οποία επεκτείνονται για άλλα τρία χρόνια (σύνολο 6 χρόνια) οι διατάξεις για την προστασία των εγγυητών σε δάνεια που παρουσιάζουν προβλήματα όπως αυτές περιλαμβάνονται στο πλαίσιο αφερεγγυότητας.
Τριετής παράταση για προστασία των εγγυητών

Η Ολομέλεια της Βουλής, ασκώντας κριτική για την καθυστερημένη κατάθεση νομοσχεδίων από την Κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να φέρνει το νομοθετικό σώμα προ τετελεσμένων, ψήφισε ομόφωνα νόμους, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, με τους οποίους παρατείνονται για τρία χρόνια οι διατάξεις τριών νομοθεσιών, που αφορούν τους εγγυητές για χρέη προσωπικών σχεδίων αποπληρωμής.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εικόνες που προκαλούν αντιδράσεις στους δρόμους της Κύπρου - «Καμαρώστε τους!»
Θλίψη για τον θάνατο 52χρονου στην Κύπρο - «Το λεωφορείο πέρασε για να σε πάρει, όμως δεν κατέβηκες…» - Δείτε φωτογραφία
Ανείπωτη τραγωδία: Πήγε για μανιτάρια και δεν επέστρεψε ποτέ - Νεκρή 75χρονη, στη δημοσιότητα τα στοιχεία της
VIDEO - Τρόμος στον αέρα: Η προσγείωση που παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία - Αεροπλάνο πάλευε με τους ανέμους
VIDEO - First Dates: Η 27χρονη Κύπρια βρήκε τον έρωτα - Η απρόσμενη κίνηση του 32χρονου στο ραντεβού τους
Απίστευτες σκηνές: «Κάηκε» η Λευκωσία για τα 100 χρόνια του ΑΠΟΕΛ - Βίντεο από το εντυπωσιακό pyro show

