Τριετής παράταση για προστασία των εγγυητών

Τριετής παράταση για προστασία των εγγυητών

Η Ολομέλεια της Βουλής, ασκώντας κριτική για την καθυστερημένη κατάθεση νομοσχεδίων από την Κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να φέρνει το νομοθετικό σώμα προ τετελεσμένων, ψήφισε ομόφωνα νόμους, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, με τους οποίους παρατείνονται για τρία χρόνια οι διατάξεις τριών νομοθεσιών, που αφορούν τους εγγυητές για χρέη προσωπικών σχεδίων αποπληρωμής.

Η Κυβέρνηση κατέθεσε και ψηφίστηκαν αυθημερόν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος τρία νομοσχέδια με τα οποία επεκτείνονται για άλλα τρία χρόνια (σύνολο 6 χρόνια) οι διατάξεις για την προστασία των εγγυητών σε δάνεια που παρουσιάζουν προβλήματα όπως αυτές περιλαμβάνονται στο πλαίσιο αφερεγγυότητας.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE