ΑΘΗΝΑ: Γκανγκστερικό χτύπημα με 5 πυροβολισμούς- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΘΗΝΑ: Γκανγκστερικό χτύπημα με 5 πυροβολισμούς- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο άνδρας αλβανικής καταγωγής που δέχτηκε νωρίτερα την Παρασκευή (4/5) επίθεση από αγνώστους σε κομμωτήριο, στην πλατεία Βικτωρίας στην Αθήνα.

«Βροχή» έπεσαν οι σφαίρες το μεσημέρι της Παρασκευής μέσα σε κουρείο στην Πλατεία Βικτωρίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, δυο άγνωστοι που φορούσαν κουκούλα σταμάτησαν έξω από κομμωτήριο που βρίσκεται στην οδό Χέυδεν 18, μπήκαν μέσα και πυροβόλησαν τον Αλβανό ιδιοκτήτη του 5 φορές στα πόδια.

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ το κύριο σενάριο είναι πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Μέσα στο κομμωτήριο ήταν εκείνη την ώρα 4 με 5 πελάτες.

Στη συνέχεια οι δράστες της επίθεσης έγιναν «καπνός», ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Επιτόπου έσπευσαν περιπολικό και δυνάμεις της Αστυνομίας.

Απο star.gr

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE