Ανακοινώνεται η τοποθεσία και ημερομηνία της συνάντησης Τραμπ-Κιμ

 Ανακοινώνεται η τοποθεσία και ημερομηνία της συνάντησης Τραμπ-Κιμ

Η ημερομηνία και η τοποθεσία της συνάντησης που θα έχει ο Αμερικανός Πρόεδρος με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν έχουν καθοριστεί και θα ανακοινωθούν "σύντομα", όπως δήλωσε σήμερα (4/5) ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC.

Αναφερόμενος στο θέμα των Αμερικανών που κρατούνται στη Βόρεια Κορέα, ο Τραμπ συμπλήρωσε ότι "έχουν γίνει πολλά πράγματα" γι` αυτούς τους ανθρώπους.

Ο Λευκός Οίκος έχει αφήσει να εννοηθεί ότι η ιστορική σύνοδος κορυφής θα διεξαχθεί εντός του Μαΐου, εφόσον η Βόρεια Κορέα κάνει ορισμένες παραχωρήσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE