ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό τροχαίο στη Στρατηγού Τιμάγια - Κρίσιμη η κατάσταση μοτοσικλετιστή

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό τροχαίο στη Στρατηγού Τιμάγια - Κρίσιμη η κατάσταση μοτοσικλετιστή

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής (4/5) στη Λάρνακα.

Κάτω από συνθήκες που διερευνά η Αστυνομία, 32χρονος μοτοσικλετιστής συγκρούστηκε με όχημα το οποίο οδηγούσε 57χρονος στη λεωφόρο Στρατηγού Τιμάγια.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του 32χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου υπεβλήθη σε εγχείριση αφαίρεσης σπλήνας.

Ακολούθως, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται διασωλημένος, ενώ η κατάστασή του κρίνεται ως κρίσιμη.

Από τον τραυματία λήφθηκε αίμα για τοξικολογικές εξετάσεις ενώ στους άλλους δύο οδηγούς που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE