ΠΑΦΟΣ: Ξανά στο τιμόνι οι λεωφορειούχοι - Μισθός από Δευτέρα

ΠΑΦΟΣ: Ξανά στο τιμόνι οι λεωφορειούχοι - Μισθός από Δευτέρα

Ξανάπιασαν δουλειά το Σάββατο (5/5) οι εργαζόμενοι στον ΟΣΥΠΑ Πάφου οι οποίοι είχαν κατέλθει σε απεργία από την Πρωτομαγιά διαμαρτυρόμενοι επειδή δεν τους είχε καταβληθεί ο μισθός Απριλίου.

Μετά από μαραθώνια συνάντηση την Παρασκευή (4/5) που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων βρέθηκε λύση και την Δευτέρα θα καταβληθεί ο μισθός για το μήνα Απρίλιο.

Από τις 6 το πρωί άρχισαν ξανά τα δρομολόγια του ΟΣΥΠΑ στην πόλη και την Επαρχία Πάφου εξυπηρετώντας σήμερα ως επί το πλείστον τους χιλιάδες τουρίστες που διακινούνται με τις δημόσιες συγκοινωνίες.

Η εκπρόσωπος των εργαζομένων Νίνα Παπαδοπούλου εξέφρασε την ευχή ότι η συμφωνία αυτή θα είναι οριστική και δεν θα παρατηρηθούν στο μέλλον ανάλογα προβλήματα.

Από την απεργία των τελευταίων τεσσάρων ημερών προκλήθηκε μεγάλη ταλαιπωρία σε 16 περίπου χιλιάδες καθημερινούς επιβάτες των λεωφορείων, από τους οποίους 6 χιλιάδες μαθητές, ξένοι επισκέπτες και συνταξιούχοι.

Όλες οι πλευρές εκφράζουν την θέληση να καταλήξουν οριστικά στα σημεία που ακόμη διαφωνούν προκειμένου να μην επαναληφθεί και πέμπτη φορά το ίδιο σκηνικό σε λιγότερο από δώδεκα μήνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE