Μάνα-τέρας σκότωσε και έκαψε τα παιδιά της επειδή χώρισε

Μάνα-τέρας σκότωσε και έκαψε τα παιδιά της επειδή χώρισε

Φρίκη στη Ρωσία από το αποτρόπαιο έγκλημα βασίλισσας  του Instagram. Σκότωσε και έκαψε τα δύο παιδάκια της -5 και 2 ετών- επειδή χώρισε.

Με δυσκολία συγκρατεί τα δάκρυά της η Έλενα Κρίμοβα... Κι όμως, στραγγάλισε με τα χέρια της τα δύο ανήλικα παιδιά της.. κι έβαλε φωτιά δυο φορές στα άψυχα κορμάκια τους.. χωρίς καμία τύψη..

Το μόνο που ήξερε ήταν οι προκλητικές πόζες στο Instagram.Τώρα πρέπει να εξηγήσει την κτηνώδη πράξη της.

Η μάνα-τέρας έπνιξε, μέσα στο νοικιασμένο αυτοκίνητό της, τα δυο της αγγελούδια. Την Καντίζα,5 ετών και τον Σουλεϊμάν, μόλις 2 ετών. Δεν σταμάτησε εκεί. Πήγε στο δάσος και έβαλε φωτιά στα νεκρά παιδάκια.

Φοβήθηκε όμως μήπως τη δουν. Τα μάζεψε, μισοκαμμένα, και γύρισε σπίτι. Την επόμενη μέρα, τα μετέφερε -σε βαλίτσα ενδεχομένως- σε παρατημένη αποθήκη και την πυρπόλησε..

Εθισμένη στο Instagram η 27χρονη Μήδεια

Τίποτα κοσμογονικό δε συνέβη στη ζωή της 27χρονης Μήδειας που να δικαιολογεί έστω κι αμυδρά, την φρικιαστική πράξη της. Απλώς χώρισε, δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στα δάνεια και στα έξοδα κι αυτή ήταν η ανατριχιαστική λύση που αναδύθηκε στο αρρωστημένο μυαλό της...

Η Καρίμοβα είχε εμμονή με το Instagram και είχε φτιάξει τη δική της on-line επιχείρηση καλλυντικών. Είχε χιλιάδες... ακολούθους αλλά η καλογυαλισμένη εικόνα της ήταν απατηλή, κρύβοντας το έρεβος στην ψυχή της.

 

Από star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect