Επίθεση με μαχαίρι και τρεις τραυματίες στη Χάγη

Επίθεση με μαχαίρι και τρεις τραυματίες στη Χάγη

Άγνωστος ο οποίος φώναζε «Αλλαχού Ακμπάρ» («Ο θεός είναι μεγάλος») επιτέθηκε σε ανθρώπους στη Χάγη το απόγευμα του Σαββάτου 5/5

Όπως μεταδίδουν ολλανδικά Μέσα, από την επίθεση τραυματίστηκαν τρία άτομα, ενώ η αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο, πυροβόλησε τον δράστη στα πόδια και τον συνέλαβε.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο δράστης είναι γνωστός στις Αρχές και πρόκειται για άτομο με διανοητικά προβλήματα. 

Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Μόντι: Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία Ινδίας-Κύπρου - «Νέα φιλοδοξία και νέα δυναμική»

Χριστοδουλίδης-Μόντι: Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία Ινδίας-Κύπρου - «Νέα φιλοδοξία και νέα δυναμική»

Αναβαθμίζοντας τις διμερείς σχέσεις σε Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία, οι σχέσεις Κύπρου-Ινδίας μπορούν να περάσουν από τη συνεργασία στη συνδημιουργία, για κοινή ευημερία, ανέφερε ο Πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, σε δηλώσεις του, στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο, Hyderabad House, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, το μεσημέρι της Παρασκευής.

BEST OF TOTHEMAONLINE