Ολγκίν: Θα δουλέψουμε σκληρά για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα σε κάποια από τα μέτρα
Μετά τη συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν συνάντησε και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, το πρωί της Δευτέρας 7 Ιουλίου.
Ο Αρχηγός, αφού έφτασε στη σκηνή όπου δέχθηκαν τους πυροβολισμούς οι αστυνομικοί, γύρω στις 1:00 μετά τα μεσάνυχτα, ενημερώθηκε από τους ερευνητές της υπόθεσης που βρίσκονταν στον χώρο και στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να προβεί σε δηλώσεις.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ – ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ: Άφησαν το αυτοκίνητο οι δράστες -Σταμάτησαν οδηγό-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, στο όχημα των δραστών, που εντοπίστηκε σε κοντινό σημείο από τη σκηνή της επίθεσης, υπάρχουν πυροβολισμοί και σημαντική ποσότητα αίματος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανθρωποκυνηγητό στον Ύψωνα - Πώς «γάζωσαν» τους αστυνομικούς – Αναγνωρίστηκε ένας δράστης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυροβόλησαν με καλάσνικοφ δυο αστυνομικούς - Πολύ σοβαρά ο ένας
Χρίστος Ζήνωνος
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις