ΠΑΦΟΣ: Γυναίκα παραλίγο να πνιγεί - Μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ

ΠΑΦΟΣ: Γυναίκα παραλίγο να πνιγεί - Μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ

Γυναίκα κινδύνεψε να πνιγεί ενώ κολυμπούσε στη θαλάσσια περιοχή του Φάρου, στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε στις 10:40 το πρωί της Κυριακής (6/5). Τις φωνές της γυναίκας, ηλικίας περίπου 40 ετών, άκουσε ναυαγοσώστης που περιπολούσε στην περιοχή, ο οποίος ενημέρωσε και τον δεύτερο ναυαγοσώστη.

Η λουόμενη μεταφέρθηκε στην ακτή σε κατάσταση σοκ.

Αν και στη γυναίκα συστήθηκε η μεταφορά της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου για περαιτέρω βοήθεια, αυτή αρνήθηκε, λέγοντας πως αισθάνεται καλά και μεταφέρθηκε στο ξενοδοχειακό κατάλυμα για ξεκούραση. 

Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο Χριστοδούλου, του Ναυαγοσωστικού Ομίλου Κινύρα, η διάσωση της γυναίκας έγινε μόνο με ένα διασωστικό σωσίβιο και ευτυχώς δεν χρειάστηκε παροχή περαιτέρω πρώτων βοηθειών, καθώς δεν τους έχουν ακόμα δοθεί οι απινιδωτές.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE