ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: «Την Τρίτη θα πάω στη Λευκωσία...»

ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: «Την Τρίτη θα πάω στη Λευκωσία...»

Στην τριμερή συνάντηση Κύπρου, Ελλάδας, Ισραήλ την ερχόμενη Τρίτη (8/5) στη Λευκωσία, αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζιαμιν Νετανιάχου, κατά την έναρξη του υπουργικού συμβουλίου του Ισραήλ την Κυριακή (6/5) το πρωί.

«Την Τρίτη θα πάω στη Λευκωσία για την τέταρτη συνάντηση με τους ηγέτες της Κύπρου και της Ελλάδας και θα συζητήσω μαζί τους μια σειρά θεμάτων, πρωτίστως δε τη σκοπιμότητα της δημιουργίας ενός κοινού αγωγού φυσικού αερίου Ισραήλ-Κύπρου-Ελλάδας προς την Ιταλία.

Η εξαγωγή ισραηλινού αερίου στη Δυτική Ευρώπη θα μπορούσε να συμβάλει σημαντικά στην ισραηλινή οικονομία», ανέφερε ο κ. Νετανιάχου όπως γράφει η ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού του Ισραήλ.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

Σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η εσωκομματική κρίση στην ΕΔΕΚ, με την έντονη αντίδραση στελεχών του κόμματος, απέναντι στους χειρισμούς της Προέδρου, Σοφίας Χριστοδούλου Μακρή, να αποτυπώνεται πλέον και σε γραπτή παρέμβαση προς την ίδια.

BEST OF TOTHEMAONLINE