«Παίζει» γι’ άλλο μεγάλο κλαμπ του Μιτρέα!

«Παίζει» γι’ άλλο μεγάλο κλαμπ του Μιτρέα!

Τον Ιανουάριο του 2017 εντάχθηκε στην ΑΕΛ ο Μπογκτάν Μιτρέα. Το συμβόλαιο του Ρουμάνου σέντερ μπακ, με τους γαλαζοκίτρινους, λήγει σε τρεις εβδομάδες. 

Στην παρούσα φάση, δεν είναι δεδομένο ότι ο παίχτης θα συνεχίσει στη Λεμεσιανή ομάδα. Φιλολογικό ενδιαφέρον εξέφρασε άλλη ομάδα της πρώτης εξάδας, χωρίς να του έχουν κoινοποιήσει ακόμα συγκεκριμένη οικονομική πρόταση. 

Πρόταση λογικά θα του κάνει και η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων. Παίζει πάντως και το ενδεχόμενο ο 30χρονος παίχτης, να μην συνεχίσει σε ομάδα του νησιού. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ιστορικό ορόσημο στις σχέσεις Κύπρου-Λιβάνου η υπογραφή Συμφωνίας για Οριοθέτηση της ΑΟΖ

ΠτΔ: Ιστορικό ορόσημο στις σχέσεις Κύπρου-Λιβάνου η υπογραφή Συμφωνίας για Οριοθέτηση της ΑΟΖ

Ιστορικό ορόσημο στρατηγικής σημασίας χαρακτηρίστηκε η σημερινή υπογραφή της Συμφωνίας Οριοθέτησης της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) μεταξύ της Κύπρου και του Λιβάνου, το οποίο επισφραγίζει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το επίπεδο των σχέσεων των δύο χωρών, ενώ παράλληλα σημειώθηκε ότι οι δύο χώρες απευθύνθηκαν σήμερα από κοινού στην Παγκόσμια Τράπεζα για μελέτη βιωσιμότητας αναφορικά με τη δημιουργία έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου-Λιβάνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE