Το συγκινητικό αντίο του Προέδρου – Η κηδεία της κυρίας Θεανώς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το συγκινητικό αντίο του Προέδρου – Η κηδεία της κυρίας Θεανώς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θερμά ευχαριστώ απευθύνει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σ’ ότι αφορά τον θάνατο της μητέρας του, Θεανώς, και τη συμπαράσταση των πολιτών.

Η κυρία Θεανώ απεβίωσε την Κυριακή (6/5) σε ηλικία 95 ετών, ενώ νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού.

«Η πολυαγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και αδελφή, Θεανώ Αναστασιάδου από το Πέρα Πεδί και τέως κάτοικο Λεμεσού, που απεβίωσε στις 6.5.2018 σε ηλικία 95 ετών, κηδεύουμε αύριο Τρίτη 8.5.2018», γράφει ο Πρόεδρος σε ανάρτησή του.

Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι, καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, την Τρίτη (8/5) στις 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 16:00.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE