Power Of Love: Οι δύο παίκτες που επιστρέφουν μετά την αποχώρηση Δώρου και Αθηνάς

Power Of Love: Οι δύο παίκτες που επιστρέφουν μετά την αποχώρηση Δώρου και Αθηνάς

Εξελίξεις στο σπίτι του Power Of Love πυροδότησε η αποχώρηση του Δώρου Παναγίδη και της Αθηνάς Χρυσαντίδου με την Μαρία Μπακοδήμου να ανακοινώνει την επιστροφή των δύο παικτών.

 

Σύμφωνα με όσα είπε η παρουσιάστρια, το ζευγάρι έχει διορία μίας εβδομάδας για να επιστρέψει και, αν αυτό συμβεί, οι συμπαίκτες τους θα ψηφίσουν αν δέχονται ή όχι την επιστροφή τους. Παράλληλα, δύο παλιοί παίκτες θα μπουν ξανά στο σπίτι.

Τα γυρίσματα του Power Of Love είναι μία εβδομάδα μπροστά, οπότε, ο Δώρος και η Αθηνά θα πρέπει να επιστρέψουν στην Κωνσταντινούπολη εντός της ημέρας. Όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται το People, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

Στο μεταξύ, από το τρέιλερ για το αυριανό επεισόδιο αποκαλύφθηκε ποιοι είναι οι δύο που επιστρέφουν: ο λόγος για τον Αλέξανδρο Νατσάκο, που αποχώρησε την περασμένη Παρασκευή και την Εύα Καλτσή.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE