Τρέχουν οι εξελίξεις σε όλα τα τμήματα – Συνάντηση με μέλος του νέου ΔΣ της Ομόνοιας

Τρέχουν οι εξελίξεις σε όλα τα τμήματα – Συνάντηση με μέλος του νέου ΔΣ της Ομόνοιας

Μετά την εκλογή του νέου Δ.Σ της Ομόνοιας με επικεφαλή τον Λώρη Κυριάκου είναι λογικό να αρχίσουν οι εξελίξεις να τρέχουν σε όλα τα τμήματα των «πρασίνων» πέραν του ποδοσφαιρικού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που εξασφαλίσαμε σήμερα (7/5) αναμένεται να γίνει μια πρώτη συνάντηση του μέλους του Δ.Σ. και υπεύθυνο του καλαθοσφαιρικού τμήματος του «τριφυλλιού», Στάθη Σταυρινού μαζί με τον προπονητή Κυριάκο Αδάμου.

Στη συνάντηση αναμένεται να τεθούν όλα επί τάπητος για να το πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα καλαθόσφαιρας του Λευκωσιάτικου συλλόγου.

Ως γνωστόν η καλαθοσφαιρική Ομόνοια, δεν αγωνίστηκε στα μεγάλα σαλόνια την φετινή σεζόν αλλά στην β΄ κατηγορία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE