«Εννοείται ότι θέλω να μείνω στον Ερμή»

«Εννοείται ότι θέλω να μείνω στον Ερμή»

O Γιάννης Ταραλίδης ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που μίλησαν στην κάμερα της Cytavision μετά το πέρας του παιχνιδιού στο ΓΣΖ. Ο Ελλαδίτης αμυντικός μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του, τόνισε και για την επιθυμία του να παραμείνει στους «φτεροπόδαρους».

Δείτε τις δηλώσεις του:

»Μείναμε όσοι μείναμε αλλά πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας όπως ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι δεν θα έχουμε βοήθειες στην συνέχεια, έμεινε ένα παιχνίδι και κάνει ό,τι μπορεί ο καθένας. Καταλμβαίνετε ότι αυτά τα ματς δεν έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και υπάρχει μια χαλαρώτητα. Σίγουρα δεν βγάζω την ουρά μου απ’ έξω.  Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλές ευκαιρίες και ατυχήσαμε να κάνουμε πρώτοι γκολ. Το δεχθήκαμε αντίθετα σε κακή στιγμής το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.  Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν φυσιολογικό να υπάρχει μια πτώση αφού δεν είχαμε τις κατάλληλες βοήθειες από τον πάγκο. Συνεχίζουμε…».

Για το μέλλον του και αν θέλει να συνεχίσει στον Ερμή: »Από την πλευρά μου εννοείται ότι θέλω να μείνω. Το μόνο που μένει είναι να μιλήσω με το κύριο Λούκα. Εδώ ουσιαστικά ξεκίνησα. Εντάξει ήρθα πρώτα στη Νέα Σαλαμίνα αλλά εδώ πέρασα 2,5 υπέροχα χρόνια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και αυτό που μένει είναι να μιλήσω με τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ». 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE