ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέρασε με «διπλό» από το ΓΣΖ και… προσπέρασε τον Ερμή

Πέρασε με «διπλό» από το ΓΣΖ και… προσπέρασε τον Ερμή

Σε παιχνίδι που έγινε στο ΓΣΖ και έκλεισε την 9η αγωνιστική των πλέι – οφ και την πρότελευταια του πρωταθλήματος, η Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να επικρατήσει του Ερμή Αραδίππου με 1-0 έχοντας ως «χρυσό» σκόρερ τον Τιάγκο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι με τη νίκη της αυτή η Νέα Σαλαμίνα πήγε στους 45βαθμούς, όσους έχει κι ο Ερμής, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» είναι στην πρώτη θέση αφού έχουν καλύτερο συντελεστή τερμάτων.

Το παιχνίδι

Το πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο της Λάρνακας ήταν εξαιρετικό με αρκετά καλό ρυθμό και  με πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τη Νέα Σαλαμίνα να είναι η ομάδα η οποία κατέγραψε τις περισσότερες  και τις πιο κλασσικές μπροστά από τα αντίπαλα καρέ.

Ο χορός των χαμένων ευκαιριών στο πρώτο 45λέπτο, άνοιξε στο 7ο λεπτό από τους «φτεροπόδαρους» όταν ο Μαρτίνιουκ βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Βεσελόφσκι και με την κεφαλιά του έστειλε την μπάλα να βρει το οριζόντιο δοκάρι.

Από εκεί και πέρα η συνέχεια ανήκε στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μέσα σε ένα 20λέπτο, από το 13ο λεπτό μέχρι το 33ο λεπτό, κατάφεραν να καταγράψουν κάποιες σπουδαίες ευκαιρίες, με τον Καρλάο να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής (έχασε δύο τετ – α – τετ), ωστόσο η Νέα Σαλαμίνα δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την υπεροχή της με κάποιο γκολ.

Τελικά οι «ερυθρόλευκοι» λίγο πριν βάλει ο ρεφ της αναμέτρησης την σφυρίχτρα στο στόμα για την ανάπαυλα κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Συγκεκριμένα ήταν το γύρισμα από τον Καρλάο και ο Τιάγκο από το ύψος της μικρής περιοχής , έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Δεύτερο ημίχρονο

Η εικόνα του παιχνιδιού στην επανάληψη πραγματικά δεν θύμιζε σε κανένα σημείο αυτό που παρακολουθήσαμε στο πρώτο μέρος, καθώς οι δύο ομάδες αναλώθηκαν κυρίως σε παιχνίδι κέντρου κι έτσι απουσίαζαν οι πολλές ευκαιρίες (από μια για κάθε ομάδα) μπροστά από τις εστίες του Βεσελόφσκι και του Αραμπατζή.

Στις λιγοστές φάσεις που καταγράψαμε στο 62ο λεπτό ο Καρλάο μετά από εξαιρετική πάσα του Κωστή βρέθηκε και πάλι μπροστά από τον Αραμπατζή, όμως για τρίτη φορά στην αναμέτρηση δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στο πλεκτό.

Στο 77ο λεπτό το συγκρότημα του Κώστα Καϊάφα, προσπάθησε με την σειρά του να αντιδράσει και να φέρει το ματς στα ίσα, όμως το διαγώνιο σουτ του Λύτρα πέρασε έξω με την ευκαιρία για τους «φτεροπόδαρους» να κάνει φτερά.

Μέχρι την λήξη του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι και το τριπλό σφύριγμα του κ.Νεοφυτού βρήκε την ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη να πανηγυρίζει ακόμη ένα τρίποντο στα πλέι – οφ.

Ερμής: Αραμπατζής, Ψάλτης, Τσίνα, Ταραλίδης, Μπάουμαν, Αρτάμπε, Μαρτίνιουκ, Κωνσταντίνου, Κυπριανού (78΄ Τζούνιορ), Πούννας, Λίλλης (55΄ Λύτρα)

Στον πάγκο: Παναγή

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Κούσουλος, Νταμάχου (71΄ Καρώ), Χατζηκωνσταντή, Κορέια, Σιαθάς (85΄ Σεργίου), Ρέινολιντς, Κωστής, Ελουντού (90΄ Νικολάου), Τιάγκο, Καρλάο

Στον πάγκο: Κίρεφ, Νικόλα, Μακρίεφ, Κυπριανού, Παπαδόπουλος, Δημητρίου, Μιντίκκης, Νουρ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Απάντησε στις επικρίσεις του ΑΚΕΛ  - «Φαίνεται ότι υιοθετεί την προσέγγιση του κ. Στιούαρτ»

ΠτΔ: Απάντησε στις επικρίσεις του ΑΚΕΛ - «Φαίνεται ότι υιοθετεί την προσέγγιση του κ. Στιούαρτ»

Το ΑΚΕΛ φαίνεται ότι υιοθετεί την προσέγγιση του κ. Στιούαρτ ανέφερε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε σχέση με το θέμα των 28 παράτυπων μεταναστών στη νεκρή ζώνη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top