ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η «ανταλλαγή» Λίβερπουλ-Γιουβέντους που θα… «ταράξει τα νερά» στην Ευρώπη!

Η «ανταλλαγή» Λίβερπουλ-Γιουβέντους που θα… «ταράξει τα νερά» στην Ευρώπη!

Το φετινό καλοκαίρι έρχονται πολλές αλλαγές σε όλους τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Το ίδιο θα συμβεί στη Λίβερπουλ, αλλά και στη Γιουβέντους, με τις δύο ομάδες να «ανταλλάζουν» δύο «αστέρια» τους.

Τα καλοκαιρινά μεταγραφικά σενάρια έχουν πάρει… φωτιά με το δρομολόγιο Ιταλία – Αγγλία και τουμπάλιν να «ψήνεται» ανάμεσα σε δύο αστέρες που αγωνίζονται ο ένας στη Γιουβέντους και ο άλλος στη Λίβερπουλ αντίστοιχα.

Η ιταλική ομάδα, είναι γνωστό πως «καίγεται» εδώ και πολύ καιρό Εμρέ Τσαν. Ο Γερμανός μένει ελεύθερος σε δύο μήνες και βρίσκεται σε συζητήσεις με τους «μπιανκονέρι», ώστε να συνεχίσει τη καριέρα του στο Τορίνο.

Από την άλλη, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του, με το όνομα του συμπατριώτη του, Σάμι Κεντίρα, να έχει «πέσει» στο τραπέζι.

Ωστόσο, δεν πρόκειται για συμφωνία ανταλλαγής μεταξύ των δύο κλαμπ, μια και ο Τσαν θα πάει στη Γιούβε με ελεύθερη μεταγραφή, ενώ ο μέσος των Ιταλών θα πωληθεί ή θα δανειστεί στη Λίβερπουλ, αφού έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο.

Μάλιστα, οι συγκεκριμένες φήμες έρχονται να «φουντώσουν» και να επιβεβαιωθούν μέχρι ενός σημείου, καθώς πρόσφατα ο Κεντίρα δήλωσε χαρακτηριστικά στη γερμανική Sport Bild:

«Δεν σκέφτομαι το μέλλον μου αυτή τη στιγμή, αλλά μία μέρα θα ήθελα να κατακτήσω τη Premier League. Έχω ακόμη μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο στη Γιουβέντους και την επόμενη σεζόν θα είμαι 32 ετών».

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top