ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει… στο τελευταίο να έχει HAPPY END!

Θέλει… στο τελευταίο να έχει HAPPY END!

Η εβδομάδα που μπήκε για τον ΑΠΟΕΛ, είναι εβδομάδα τίτλου…

Στο «γαλαζοκίτρινο» στρατόπεδο είναι γεγονός ότι άπαντες ζουν κι αναπνέουν για το τελευταίο ματς της χρονιάς, το οποίο αν καταφέρουν να το βγάλουν αλώβητοι, θα πανηγυρίσουν άλλη μια κατάκτηση τίτλου, την 6η κατά σειρά.

Μετά και την επιτυχία του Απόλλωνα κόντρα στην ΑΕΚ, τα πάντα έχουν ξεκαθαρίσει στην βαθμολογία, με τον ΑΠΟΕΛ να βρίσκεται στην πρώτη θέση με έναν βαθμό περισσότερο και ξέρει ότι πρέπει να προσπεράσει και το (τελευταίο) εμπόδιο της Ανόρθωσης για να κατακτήσει την κούπα.

Το συγκρότημα του Μπαλταζάρ έχει μπροστά του ένα και μοναδικό παιχνίδι μέσα στο «καυτό» όπως αναμένεται ΓΣΠ, ωστόσο όλοι οι ποδοσφαιριστές για 90λεπτά θα πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων του αγώνα και να παρουσιαστούν με συγκέντρωση και προσοχή για να διεκδικήσουν το τρίποντο.

Αν οι «γαλαζοκίτρινοι» καταφέρουν να έχουν τα πιο πάνω στοιχεία στο παιχνίδι τους και με το γεγονός ότι θα παίξουν μπροστά από τον κόσμο τους, τότε αυτό πιθανόν να τους χαρίσει την πολύτιμη νίκη, η οποία θα στείλει στους επτά ουρανούς τους χιλιάδες οπαδούς του ΑΠΟΕΛ που θα βρεθούν στο γήπεδο της πρωτεύουσας.

Ο Μπαλταζάρ και οι συνεργάτες του στο τελευταίο ματς με την ΑΕΛ μπορεί να είδαν τον ΑΠΟΕΛ να παίρνει το «διπλό» με το στενό 2-1, ωστόσο το μόνο που κράτησαν από την παρουσία στην Λεμεσό ήταν μονάχα οι τρεις βαθμοί, αφού οι ποδοσφαιριστές σε κάποια διαστήματα (κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο) φάνηκε να τους κυριεύει το άγχος.

Σίγουρα θα είναι κάτι που θα θέλει να δουλέψει ο Πορτογάλος κόουτς στις επόμενες προπονήσεις της ομάδας του, έτσι ώστε να παρουσιαστεί παρόμοια εικόνα στο τελευταίο ματς της σεζόν, στο οποίο θα κριθεί και η κούπα του πρωταθλήματος.

Με τα αγωνιστικά δεδομένα να είναι υπέρ του ΑΠΟΕΛ (δεν υπάρχουν απουσίες), αλλά και το γεγονός ότι πάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις (γεμάτο ΓΣΠ, βαθμολογική θέση) στο τελευταίο ματς της σεζόν, καλούνται οι ποδοσφαιριστές αλλά και ο ίδιος ο Μπαλταζάρ να αποβάλουν όλο το άγχος και την πίεση (θα είναι αφόρητη και λογικό) για να μπορέσουν να πάρουν το τρίποντο και να κόψουν πρώτοι το νήμα σε άλλο έναν ποδοσφαιρικό μαραθώνιο.

Στον Αρχάγγελο είναι λογικό κανείς να μην σκέφτεται θέματα προγραμματισμού ή το μέλλον του κάθε ποδοσφαιριστή ή και του προπονητή, αφού η κύρια έγνοια είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος κι όταν και εφόσον επιτευχθεί ο στόχος, τότε όλα τα κεφάλαια προγραμματισμού θα ανοίξουν μια και καλή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top