ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές, καταιγίδες και... χαλάζι! - Φεύγει η σκόνη

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές, καταιγίδες και... χαλάζι! - Φεύγει η σκόνη

Χαµηλή πίεση και αστάθεια επηρεάζουν την περιοχή.

Την Τρίτη 8/5, αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί νότιοι ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν σύντοµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, στους 22 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως κοντά στα παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα δυτικά θα παραµείνει µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 17 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη 9/5, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο.

Την Πέµπτη 10/5 και την Παρασκευή 11/5, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όµως νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό, µετά το µεσηµέρι.

Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, σταδιακή υποχώρηση της οποίας αναµένεται από αργά το απόγευµα της Παρασκευής. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eurovision 2025: Η Αυστρία μεγάλη νικήτρια, 6η η Ελλάδα με την Klavdia - Αναλυτικά όσα έγιναν στον τελικό

Eurovision 2025: Η Αυστρία μεγάλη νικήτρια, 6η η Ελλάδα με την Klavdia - Αναλυτικά όσα έγιναν στον τελικό

Με ένα φαντασμαγορικό φινάλε ολοκληρώθηκε ο τελικός της Eurovision 2025 στη Βασιλεία της Ελβετίας, με την Αυστρία να ανακηρύσσεται μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού, ενώ η Ελλάδα με την Κλαυδία και το τραγούδι «Αστερομάτα», κατέκτησε την 6η θέση, σε μία πολύ σημαντική πρόκριση. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε το Ισραήλ, ενώ την τρίτη θέση η Εσθονία. Την 5αδα συμπλήρωσαν η Σουηδία και η Ιταλία. Δείτε πιο κάτω αναλυτικά όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό 

BEST OF TOTHEMAONLINE