ΠΡ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ: «Αφήστε μας να κάνουμε τη δουλειά μας»

ΠΡ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ: «Αφήστε μας να κάνουμε τη δουλειά μας»

Έντονος ήταν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομικών αναφορικά με όσα καταλογίζονται στην Αστυνομία για την εγκληματικότητα και με αφορμή το τελευταίο περιστατικό της Λεμεσού.

Ο κ. Κυριάκος Χαραλάμπους, μιλώντας στο «Πρωινό δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, εξήγησε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το σώμα αλλά και τις καταγγελίες που ακούγονται.

«Έχουμε έμπειρους ανακριτές», δήλωσε παρακαλώντας να αφήσουν τους αστυνομικούς να κάνουν τη δουλειά τους.

Υπογράμμισε ότι ένα έγκλημα πρέπει να στοιχειοθετηθεί για να εξιχνιαστεί, ενώ ανέκοψε τα πυρά παραπέμποντας στον υπερπληθυσμό των φυλακών για να δικαιολογήσει την ικανότητα της Αστυνομίας.

Εξάλλου, εξήγησε ότι υπάρχει πρόβλημα στελέχωσης, καθώς τα μέλη της Αστυνομίας «ξεκουράζονται τρεις τέσσερις ώρες το βράδυ» και έπρεπε η κοινωνία να τους πει «μπράβο».

«Θέλουμε περισσότερη στελέχωση για να προσφέρουμε στην κοινωνία», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE