Σε… πρώτο πλάνο ο Νταμπίζας και Δώνης

Σε… πρώτο πλάνο ο Νταμπίζας και Δώνης

Ταυτόχρονα με τις διοικητικές εξελίξεις ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να δρομολογήσει και τα αγωνιστικά θέματα με τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποχαιρέτησε μετά το ματς με την Ξάνθη, τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει εδώ και μήνες, συνεπώς η ομάδα είναι αγωνιστικά ακέφαλη… 

Ο χρόνος πιέζει αφόρητα τους πράσινους που έχουν μια σειρά από προβλήματα να διαχειριστούν και το θέμα είναι ότι η ομάδα δεν μπορεί να περιμένει τις οριστικές εξελίξεις με την «PAN ASIA». 

Ακόμη κι αν όλα κυλήσουν ομαλά η αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ και η είσοδος του Παιρότζ αναμένονται στο τέλος Ιουνίου, έτσι ο Γιάννης Αλαφούζος είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει κάποια θέματα. Το βασικότερο από αυτά είναι του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή, θέσεις που ο νυν μεγαλομέτοχος θέλει να δώσει στους Δώνη και Νταμπίζα. 

Ο Αλαφούζος συναντήθηκε τις προηγούμενες μέρες με τους δύο άνδρες. Ο Νίκος Νταμπίζας εμφανίζεται θετικός να επιστρέψει, ενώ ο Γιώργος Δώνης έχει κάποιους ενδοιασμούς αλλά έφυγε από τη συνάντηση με θετική διάθεση. 

Σύμφωνα με την Livesport τα ονόματα των Δώνη και Νταμπίζα τέθηκαν επί τάπητος από την πλευρά Αλαφούζου στη συνάντηση που είχε με τον Πιέγκομπονσαντ, με την υποσημείωση πως είναι διαθέσιμοι για να στελεχώσουν την ομάδα της επόμενης μέρας. 

Έτσι όλα δείχνουν ότι το σενάριο να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός με το δίδυμο Δώνη-Νταμπίζα είναι το επικρατέστερο καθώς η ομάδα πρέπει να προχωρήσει τον σχεδιασμό της, ανεξάρτητα του τι θα συμβεί στην ΠΑΕ.

sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE