Πασίγνωστος Κύπριος ηθοποιός: 'Έχω κάνει πάνω από 30 one night-stand' - VIDEO
08.05.2018 - 11:07
Βρήκαμε τον Σπαλιάρα της Κύπρου στο πρόσωπο του Κύπριου ηθοποιού, ο οποίος δήλωσε: 'Έχω κάνει πάνω από 30 one night-stand'.
Ο Μιχάλης Μαρίνος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη, "Louis Night Show" του Alpha Κύπρου και μεταξύ άλλων προέβη και σε... ερωτικές αποκαλύψεις.
Ο ηθοποιός της σειράς του Alpha "Έλα στη θέση μου" μέσα από ένα παιχνίδι με τον αγαπημένο stand-up comedian, που πρέπει να αναγνωρίσουν αν ο "αντίπαλος" λέει αλήθεια ή ψέμματα, δήλωσε ότι έχει κάνει πάνω από 30 one night-stand, αφήνοντας άφωνο το κοινό και έκπληκτο τον παρουσιαστή.
Φυσικά ο Λούης Πατσαλίδης δεν το άφησε ασχολίαστο, λέγοντάς του: "Έλα Σπαλιάρα", χαρίζοντας άφθονο γέλιο στο κοινό, αλλά και στους τηλεθεατές της σατιρικής εκπομπής του Alpha Κύπρου.
Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.