Οι «Τimes» αποκαλύπτουν: «στημένο» το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ!

Οι «Τimes» αποκαλύπτουν: «στημένο» το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ!

Οι «Times» του Λονδίνου αποκαλύπτουν σε σημερινό δημοσίευμά τους πως «στήνεται» το καλεντάρι της Πρέμιερ Λιγκ εδώ και χρόνια.

Δεν υπάρχουν παιχνίδια ανάμεσα στους έξι μεγάλους του αγγλικού πρωταθλήματος την πρώτη και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος κάθε σεζόν. 

Και γιατί να γίνεται αυτό; Καθαρά για τηλεοπτικούς λόγους, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των «Times». Επιπλέον, οι θεατές είναι σαφώς περισσότεροι καθώς προχωρά η σεζόν, κάτι που αποφέρει μεγαλύτερα έσοδα στις ομάδες. 

Η αποκάλυψη έγινε βάσει των συμβολαίων που υπέγραψαν οι σύλλογοι της μεγάλης κατηγορίας για την τριετία 2019-2022. 

Το δημοσίευμα έχει προκαλέσει ήδη πολλές αντιδράσεις από τους φιλάθλους. «Κάθε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ θα πρέπει να έχει δίκαιη αντιμετώπιση και δεν συμφωνούμε σε αυτούς τους όρους ώστε κάποιοι να λαμβάνουν περισσότερα χρήματα από τηλεοπτικά δικαιώματα» ανέφερε εκπρόσωπος ενός κλαμπ οπαδών της Άρσεναλ. 

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE