Εκδήλωση για ρεκόρ Guinness χορεύοντας Χασάπικο στο Κάστρο της Πάφου

Εκδήλωση για ρεκόρ Guinness χορεύοντας Χασάπικο στο Κάστρο της Πάφου

Mια ξεχωριστή εκδήλωση με στόχο την στήριξη του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας Αρχάγγελος Μιχαήλ θα πραγματοποιηθεί στην Πάφο στις 3 του Ιούνη.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σκοπός της εκδήλωσης θα είναι να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ Guinness χορεύοντας Χασάπικο, έτσι ώστε το χρηματικό έπαθλο να δοθεί στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας Αρχάγγελος Μιχαήλ. Η προσπάθεια θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου στην περιοχή του Κάστρου.

Για τη διοργάνωση αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από  1.200 χορευτές οι οποίοι θα χορεύουν Χασάπικο για πέντε λεπτά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE