Αεροπορική επίθεση από το Ισραήλ σε συριακή στρατιωτική βάση

Αεροπορική επίθεση από το Ισραήλ σε συριακή στρατιωτική βάση

 Αεροσκάφη της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας εξαπέλυσαν επιδρομή ενάντια σε μια στρατιωτική θέση των συριακών δυνάμεων στην περιοχή Αλ Κισουά, νότια της Δαμασκού, δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς ένας διοικητής μιας τοπικής συμμαχίας δυνάμεων, που πολεμούν στο πλευρό του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.

Το συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA ανέφερε και αναμεταδίδει το ΑΠΕ ότι εκρήξεις ακούστηκαν στην περιοχή Αλ Κισουά και ότι η συριακή αντιαεροπορική άμυνα κατέστρεψε δύο ισραηλινούς πυραύλους στην ίδια περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE