«Ροζ σκάνδαλο» με βοηθό προπονητή

«Ροζ σκάνδαλο» με βοηθό προπονητή

Σκάνδαλο στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, καθώς ένας εκ των συνεργατών του Τομ Θιμποντό παραιτήθηκε, λόγω σεξουαλικής παρενόχλησης.

Aναστάτωση έχει προκαλέσει στο εσωτερικό των Μινεσότα Τίμπεργουλβς μια κίνηση του βοηθού του Τομ Θίμποντο, Ρικ Μπράνσον. Όπως έγινε γνωστό από Μέσα των ΗΠΑ, ο έμπειρος βοηθός προπονητή των «λύκων» παρενόχλησε σεξουαλικά αρκετές γυναίκες, μία εξ αυτών μάλιστα ήταν και δημοσιογράφος.

Το θέμα πήρε διαστάσεις, με τον έμπειρο προπονητή να υποβάλλει την παραίτησή του από τη θέση του βοηθού προπονητή των «λύκων». Μάλιστα, ο Μπράνσον είχε και στο παρελθόν προβλήματα με τον Νόμο, καθώς το 2014 συνελήφθη, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παραμένουν οι διαφωνίες των κομμάτων για τις Προεδρίες των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών όπως ξεδιπλώθηκαν και στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επιλογής που συνήλθε αμέσως μετά την Ολομέλεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE