ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ανακοίνωση Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Τι θα πράξουν στο ματς με Ανόρθωση

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ανακοίνωση Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Τι θα πράξουν στο ματς με Ανόρθωση

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ ενημερώνουν για τον αγώνα με την Ανόρθωση.

Οι «πορτοκαλί» στην ανακοίνωση του ενημερώνουν ότι θα απέχουν στον αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο και μάλιστα τονίζουν ότι ο λόγος είναι επειδή και η πλειοψηφία των οπαδών της Ανόρθωσης απείχε στα ματς που έγιναν στο «Παπαδόπουλος».

Δείτε την ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ

Το μόνο που έχει απομείνει για την ολοκλήρωση του 6ου συνεχόμενου πρωταθλήματος είναι ο αγώνας με τους μπλέ —— το Σάββατο. Οι παίχτες μας καλούνται να κάνουν αυτό που επιβάλλεται για να ξαναφέρουμε το τρόπαιο στον εξώστη της πρωτεύουσας και να ρίξουμε όλους τους υπόλοιπους οπαδούς ξανά στην κατάθλιψη, 90 λεπτά για να ξαναγίνει αυτό που τρέμουν τόσο καιρό πραγματικότητα.

Εμείς οι ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ όσο και να θέλουμε να είμαστε δίπλα στην ομάδα σε αυτόν τον κρίσιμο αγώνα, ΔΕΝ θα μπορέσουμε να είμαστε για τον ξεκάθαρο λόγο πως η πλειοψηφία των οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης απείχε στα μεταξύ μας παιχνίδια στην Λάρνακα. Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να πράξουμε τέτοια ατιμία απέναντι σε οπαδούς που έχουν κάνει αποχή για τον λόγο του ότι ίσχυε ταυτοποίηση για εμάς, —–. Για τον λόγο αυτό οι παίχτες μας θα στερηθούν της θερμής υποστήριξης των ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ που είχαν απέναντι — (στους οπαδούς) της Λεμεσού, οι οποίοι όχι μόνο δεν είχαν κάνει αποχή αλλά έμμεσα ζητούσαν την ταυτοποίηση.

Γνωρίζουμε καλά ότι η Ανόρθωση είναι από τους μεγαλύτερους, αν όχι ο μεγαλύτερος εκφραστής του αντιΑΠΟΕΛισμού και ότι θα κάνουν τα πάντα να μας στερήσουν τον τίτλο. Καλούμε παίχτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση να βρίσκονται σε εγρήγορση και να κάνουν αυτό που επιβάλλει η βαριά φανέλα μας και η ασήκωτη ιστορία μας να κάνουν και μετά όλοι μαζί..

ΑΠΟΕΛ ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΕΞΩΣΤΗ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ.

ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΘΑ ΚΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΡΕΛΟΙ
ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

(Σ.σ. αφαιρέθηκαν κομμάτια από την ανακοίνωση για ευνόητους λόγους)

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE