ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Συνελήφθη και τέως σύζυγος του Μούζου - Αφέθηκε ελεύθερη

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Συνελήφθη και τέως σύζυγος του Μούζου - Αφέθηκε ελεύθερη

Στη σύλληψη της 26χρονης τέως συζύγου του Ηλία Μούζου προχώρησε την Τρίτη (8/5) η Αστυνομία σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου κατά μελών της Αστυνομίας, που διαπράχθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 5 Μαΐου, στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, κατά τη συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας που οδήγησε στη σύλληψη του 38χρονου καταζητούμενου για τη διάπραξη της απόπειρας φόνου, η 26χρονη εντοπίστηκε να επιβαίνει στο όχημα με το οποίο κινείτο ο 38χρονος συνοδεύοντας τον, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη της για το αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη ποινικού αδικήματος.

Η 26χρονη τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Όπως πληροφορούμαστε, η 26χρονη, που φέρεται να παρέλαβε τον Μούζο για να τον μεταφέρει στη Λεμεσό, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη το βράδυ της Τρίτης (8/5).

Ι.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE