ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Συνελήφθη και τέως σύζυγος του Μούζου - Αφέθηκε ελεύθερη

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Συνελήφθη και τέως σύζυγος του Μούζου - Αφέθηκε ελεύθερη

Στη σύλληψη της 26χρονης τέως συζύγου του Ηλία Μούζου προχώρησε την Τρίτη (8/5) η Αστυνομία σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου κατά μελών της Αστυνομίας, που διαπράχθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 5 Μαΐου, στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, κατά τη συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας που οδήγησε στη σύλληψη του 38χρονου καταζητούμενου για τη διάπραξη της απόπειρας φόνου, η 26χρονη εντοπίστηκε να επιβαίνει στο όχημα με το οποίο κινείτο ο 38χρονος συνοδεύοντας τον, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη της για το αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη ποινικού αδικήματος.

Η 26χρονη τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Όπως πληροφορούμαστε, η 26χρονη, που φέρεται να παρέλαβε τον Μούζο για να τον μεταφέρει στη Λεμεσό, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη το βράδυ της Τρίτης (8/5).

Ι.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Video: Έντονος ο ΠτΔ πριν τη Σύνοδο για την πρόσκληση Τουρκίας - «Ζητούμενο η ενότητα»

Video: Έντονος ο ΠτΔ πριν τη Σύνοδο για την πρόσκληση Τουρκίας - «Ζητούμενο η ενότητα»

Στην ανάγκη για ενότητα στους κόλπους της ΕΕ καθώς και στο Ουκρανικό αναφέρθηκε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην Έκτακτη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE