ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Χάθηκε ο λογαριασμός από τις ανακρίσεις του Τζιωνή

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Χάθηκε ο λογαριασμός από τις ανακρίσεις του Τζιωνή

8-9 ανακριτικές καταθέσεις φέρεται να έχει δώσει ο ύποπτος για το διπλό φονικό της οδού Ζαλόγγου στον Στρόβολο, Λοΐζος Τζιωνής.

Παρόλα αυτά, οι ανακριτές φαίνεται να παλεύουν με τα ψέματα του 33χρονου, καθώς κάθε φορά λέει άλλα πράγματα.

Σύμφωνα με τη Σόφη Ορφανίδου («Πολίτης»), λέχθηκε ότι εάν έδιναν πίστη σε όσα ισχυρίζεται σε έκαστη των καταθέσεων, θα έπρεπε να είχαν συλλάβει καμιά πενηνταριά μέχρι στιγμής.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, πριν υποδείξει ως δολοφόνο τον 23χρονο ετεροθαλή αδερφό του, ο Τζιωνής είχε δώσει 6 καταθέσεις εμπλέκοντας κάθε φορά άλλα πρόσωπα.

Όταν παραδέχθηκε ότι αυτός σκότωσε το ζεύγος Χατζηγεωργίου, φέρεται να δήλωσε ότι είπε ψέματα επειδή υποψιαζόταν ότι στον αδερφό του άρεσε η 21χρονη συμβία του.

Στις πρώτες δε καταθέσεις του, ο Τζιωνής φέρεται να ενέπλεξε ρωσικές μαφίες και άλλα οργανωμένα εγκλήματα, ακολούθως ισχυρίστηκε ότι γνώριζε τι έγινε στο σπίτι, μετά κατονόμασε τον αδελφό του, έπειτα τον 22χρονο Μάριο Χατζηξενοφώντος, ενώ αποδεικνυόταν ψέμα το ότι «υπάρχει άνθρωπος μέσα που θα τους βοηθούσε».

Μετά από μια βδομάδα παραδέχθηκε ότι αυτός ήταν ο φυσικός αυτουργός.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE