Ούτε την Φουρέιρα ούτε την Τερζή είδαν Ευρυδίκη και Ολυμπίου! Σοβαρός ο λόγος - VIDEO

Ούτε την Φουρέιρα ούτε την Τερζή είδαν Ευρυδίκη και Ολυμπίου! Σοβαρός ο λόγος - VIDEO

Οι δύο Κύπριες τραγουδίστριες, δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν τον α' ημιτελικό της Eurovision και ο λόγος είναι σοβαρός. 

Και όμως η Δέσποινα Ολυμπίου και η Ευρυδίκη, fan της Eurovision και εκπρόσωποι της Κύπρου στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού στο παρελθόν, την Τρίτη, 8 Μαϊου δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν τον α' ημιτελικό της Eurovision και την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα και της Γιάννας Τερζή

Η Δέσποινα Ολυμπίου εκπροσώπησε την Κύπρο το 2013 και η Ευρυδίκη το 1992 με το τραγούδι “Ταιριάζουμε” και το 2007 με το ''Comme Ci, Comme ça'', που αδίκως τότε δεν πέρασε στον τελικό.

Το βράδυ του α' ημιτελικού οι δύο ταλαντούχες συμπατριώτισσές μας βρίσκονταν στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ Ελλάδος στην "Στην Υγειά μας" για το γύρισμα μιας ακόμα ψυχαγωγικής εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου

Η Ευρυδίκη με ένα instastory παρακίνησε τους followers της να παρακολουθήσουν την Eurovision και οι δύο Κύπριες ευχήθηκαν με ένα στόμα μια φωνή: "Καλή επιτυχία Κύπρος καλή επιτυχία Ελλάδα". 

Δείτε το σχετικό instastory της Ευρυδίκης: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE