ΠΑΦΟΣ – ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Πήρε δημοσιογράφο και ενημέρωσε για βόμβα

ΠΑΦΟΣ – ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Πήρε δημοσιογράφο και ενημέρωσε για βόμβα

Τηλεφώνημα από δημοσιογράφο για πληροφορία ύπαρξης βόμβας, δέχθηκε γύρω στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης (09/05) ο Αξιωματικός Υπηρεσίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου.

Όπως πληροφορηθήκαμε, πολίτης πηρέ τηλέφωνο δημοσιογράφο ιστοσελίδας και τον ενημέρωσε πως στο δικαστήριο Πάφου θα εκραγεί βόμβα.

Αμέσως, ο εν λόγω δημοσιογράφος ενημέρωσε τον Αξιωματικό Υπηρεσίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου όπου και σήμανε συναγερμός.

Μέλη της Αστυνομίας με τη συνοδεία εκπαιδευμένων σκυλιών απέκλεισαν την σκηνή, ενώ όπως μας αναφέρθηκε δεν εκκενώθηκε το δικαστήριο.

Μετά από έρευνα δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε και το τηλεφώνημα θεωρήθηκε ως φάρσα.

Πάντως όπως μας επισημάνθηκε κατά την σημερινή ημέρα (09/05) δεν υπάρχει κάποια κρίσιμη δικάσιμος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ένα βήμα πριν από τη Γενεύη - Η Λευκωσία θέτει  κόκκινες γραμμές - Στην Κύπρο σήμερα ο Βρετανός Υφυπουργός Ευρώπης 

Ένα βήμα πριν από τη Γενεύη - Η Λευκωσία θέτει  κόκκινες γραμμές - Στην Κύπρο σήμερα ο Βρετανός Υφυπουργός Ευρώπης 

Με ρεαλισμό, αλλά και έτοιμη να αντιμετωπίσει τις όποιες προκλήσεις πιθανόν να παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της διευρυμένης διάσκεψης για το κυπριακό στη Γενεύη, η Λευκωσία θέτει κόκκινες γραμμές, βάζοντας δύο στόχους: Ο πρώτος, αφορά στη συνέχιση της διαδικασίας, μετά το τέλος της διάσκεψης, με τον ΓΓ των ΗΕ να θέτει ουσιαστικά έναν οδικό χάρτη και ο δεύτερος, να αποτραπεί οποιαδήποτε προσπάθεια, από τους συμμετέχοντες, να μοιράσουν τη διαφορά. Οι επιδιώξεις της τουρκικής πλευράς για κυριαρχική ισότητα είναι γνωστές. Η Λευκωσία ωστόσο, έχοντας στις αποσκευές της το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η ίδια, που δεν είναι άλλο από τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας, επιδιώκει να επαναρχίσουν οι συνομιλίες, από το σημείο όπου διακόπηκαν το 2017.   

BEST OF TOTHEMAONLINE