ΠΑΦΟΣ – ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Πήρε δημοσιογράφο και ενημέρωσε για βόμβα

ΠΑΦΟΣ – ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Πήρε δημοσιογράφο και ενημέρωσε για βόμβα

Τηλεφώνημα από δημοσιογράφο για πληροφορία ύπαρξης βόμβας, δέχθηκε γύρω στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης (09/05) ο Αξιωματικός Υπηρεσίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου.

Όπως πληροφορηθήκαμε, πολίτης πηρέ τηλέφωνο δημοσιογράφο ιστοσελίδας και τον ενημέρωσε πως στο δικαστήριο Πάφου θα εκραγεί βόμβα.

Αμέσως, ο εν λόγω δημοσιογράφος ενημέρωσε τον Αξιωματικό Υπηρεσίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου όπου και σήμανε συναγερμός.

Μέλη της Αστυνομίας με τη συνοδεία εκπαιδευμένων σκυλιών απέκλεισαν την σκηνή, ενώ όπως μας αναφέρθηκε δεν εκκενώθηκε το δικαστήριο.

Μετά από έρευνα δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε και το τηλεφώνημα θεωρήθηκε ως φάρσα.

Πάντως όπως μας επισημάνθηκε κατά την σημερινή ημέρα (09/05) δεν υπάρχει κάποια κρίσιμη δικάσιμος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.