ΜΥΛΩΝΑΣ: «Ελέχθη ότι δεν μπορώ να παραδίδω μαθήματα ηθικής…» - Κόντρα για την έδρα Λεμεσού - VIDEO

ΜΥΛΩΝΑΣ: «Ελέχθη ότι δεν μπορώ να παραδίδω μαθήματα ηθικής…» - Κόντρα για την έδρα Λεμεσού - VIDEO

Περιορισμένη ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης (9/5) αναφορικά στην «ορφανή» 56η έδρα του κοινοβουλίου, μετά την απόφαση του Ανωτάτου για τη θέση του Γιώργου Παπαδόπουλου του Κινήματος Αλληλεγγύη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γενικός Εισαγγελέας απέστειλε γνωμάτευση στο υπουργείο Εσωτερικών για τροποποίηση του Συντάγματος, ενώ όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ φαίνεται να συμφωνούν στο ότι η έδρα πρέπει να παραμείνει στην Αλληλεγγύη.

Στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα» παρενέβη η Ελένη Θεοχάρους, η οποία εξήγησε ότι πριν την απόφαση για αναπλήρωση της δικής της έδρας με τον Γιώργο Παπαδόπουλο ζήτησε γνωμάτευση από τον Γενικό Εισαγγελέα.

Είχε προηγηθεί μια συζήτηση μεταξύ των βουλευτών Νίκου Κέττηρου (ΑΚΕΛ), Ευθύμιου Δίπλαρου (ΔΗΣΥ) και Παύλου Μυλωνά (ΔΗΚΟ).

Ο κ. Δίπλαρος ήταν έντονος σημειώνοντας ότι η έδρα ανήκει στον πρώτο επιλαχόντα Ανδρέα Μιχαηλίδη και όχι στο κόμμα, επιμένοντας για αναπληρωματική εκλογή.

Ακούγοντας τούτο, ο κ. Μυλωνάς μίλησε για μικροκομματικές σκοπιμότητες, υποστηρίζοντας ότι η έδρα πρέπει να παραμείνει στην Αλληλεγγγύη.

Μετά από την παρέμβαση της κ. Θεοχάρους, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ πήρε εκ νέου τον λόγο για να πει ότι «ελέχθη ότι δεν μπορώ να παραδίδω μαθήματα ηθικής» και να τονίσει ότι κανένας δεν μπορεί.

Ο κ. Δίπλαρος απάντησε ότι «δεν μιλώ για σένα αλλά για τη κ. Θεοχάρους και την Αλληλεγγύη» για να ανοίξει εκ νέου η συζήτηση για την έδρα.

«Δίνει λύση το Ανώτατο Δικαστήριο», διερωτήθηκε ο Παύλος Μυλωνάς για να εξηγήσει ο Ευθύμιος Δίπλαρος ότι το Ανώτατο κρίνει αντισυνταγματική την απόφαση της βουλής.

https://www.youtube.com/watch?v=dHz64VFjOUU

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE