Σηκώνεται το πρώτο πέταλο της Αγιά Σοφιάς! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σηκώνεται το πρώτο πέταλο της Αγιά Σοφιάς! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η ΑΕΚ ανέβασε στα social media φωτογραφία από το πρώτο πέταλο που σηκώνεται στην Αγιά Σοφιά, εκεί όπου βρισκόταν η παλιά θύρα 21.

Τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια για την κατασκευή της Αγιά Σοφιάς προχωρούν και η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία από το πρώτο πέταλο του νέου σπιτιού της Ένωσης!

Πρόκειται για το πέταλο της Αγιά Σοφιάς το οποίο έχει σηκωθεί στην πλευρά της παλιάς θύρας 21 και έχει αρχίσει να παίρνει μορφή.

«Απλά δέος μπροστά στο πρώτο πέταλο της Αγιά Σοφιάς», έγραψε στο facebook η ΑΕΚ.

Παράλληλα, ακόμα δύο εξέδρες έχουν αρχίσει να σηκώνονται, σε χαμηλότερο μέχρι στιγμής ύψος. Η μια στην πλευρά όπου βρίσκονταν οι θύρες 1 και 2 και η άλλη στην πλευρά της παλιάς θύρας 18.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE