Ο Σιβού μίλησε για τη μεγάλη ομάδα που τον έχει στο στόχαστρο της – Τι τόνισε

Ο Σιβού μίλησε για τη μεγάλη ομάδα που τον έχει στο στόχαστρο της – Τι τόνισε

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, νυν της Μπουρσασπόρ, Αμπντουλάχι Σιβού, παραχώρησε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον για αυτόν από την Τουρκική ομάδα, Μπεσίκτας.

Μεταξύ άλλων, ο Σιβού ανέφερε «Η Μπεσίκτας είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Τουρκία. Φυσικά και θέλω να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα. Ο μάνατζερ μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον ωστόσο στο τέλος της περιόδου θα δούμε τι θα γίνει».

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα με τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE