Κοντραρίστηκαν στον αέρα Αγγελίδης-Φαίδωνος-«Πρέπει να ξυπνήσετε»

Κοντραρίστηκαν στον αέρα Αγγελίδης-Φαίδωνος-«Πρέπει να ξυπνήσετε»

Στον τηλεοπτικό αέρα του Sigma και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού τα είπαν τελικά Αντρέας Αγγελίδης, εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας και ο Φαίδωνας Φαίδωνος, Δήμαρχος Πάφου.

Μετά την τοποθέτηση Φαίδωνος πως γνωρίζει τον κατασκευαστή βομβών στην επ. Λεμεσού, ο κύριος Αγγελίδης ανέφερε ότι ψάχνουν τον Δήμαρχο Πάφου για να δώσει πληροφορίες, με τον ίδιο να μην ανταποκρίνεται και τον κύριο Φαίδωνος να επικαλείται οικογενειακές υποχρεώσεις.

Απάντησε μάλιστα πως για τον Ηλία Μούζου είχε μεταβεί στην Αστυνομία και προειδοποίησε για την δράση του, παίρνοντας την απάντηση πως ο 38χρονος ζει στο εξωτερικό ή στα κατεχόμενα.

Μετά την φονική επίθεση στη Λεμεσό, εναντίον δύο μελών της Δύναμης, η Αστυνομία μέσα σε λίγες μέρες εντόπισε και συνέλαβε τον καταζητούμενο με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη μάλιστα να σημειώνει πως η Αστυνομία δεν πρέπει να λειτουργεί ως «Επιμηθέας» αλλά ως «Προμηθέας» προλαμβάνοντας το έγκλημα.

«Δεν πάει άλλο μαζί σας, πρέπει να ξυπνήσετε και να καταλάβετε ότι, σταματάτε να λέτε όλη μερα ελάτε να μας δώσετε στοιχεία, τα στοιχεία τα έχετε όλα μαζεμένα»

Από την μεριά του ο κύριος Αγγελίδης αρνήθηκε να μιλήσει δημόσια από τον αέρα για τις πληροφορίες που έχει στη διάθεση της η Αστυνομία, ενώ προηγουμένως ανέφερε ότι ο Δήμαρχος Πάφου κάνει συχνά δηλώσεις εντυπωσιασμού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE