ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σόου Ινιέστα! Έκρυψε την μπάλα η Μπαρτσελόνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σόου Ινιέστα! Έκρυψε την μπάλα η Μπαρτσελόνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο μάγος Αντρές Ινιέστα προσέφερε ένα ακόμα ποδοσφαιρικό μάθημα με τις μαγικές του πάσες στο απολαυστικό 5-1 της Μπαρτσελόνα επί της Βιγιαρεάλ στο προτελευταίο του επίσημο παιχνίδι στο «Καμπ Νόου».

Αλήθεια, έχει καταλάβει κανείς γιατί φεύγει από την Μπαρτσελόνα; Αφού τα πόδια του τον κρατάνε. Ακόμα και σε αυτή την ηλικία ξεχωρίζει σαν την μύγα μες το γάλα από όλους τους μέσους στην Primera Division. Μαζί του η Μπαρτσελόνα είναι μία άλλη ομάδα. Μήπως, η Μπαρτσελόνα θα έπρεπε να κάνει μία απέλπιδα προσπάθεια να μεταπείσει τον Αντρές Ινιέστα και να τον κρατήσει τουλάχιστον για μία σεζόν ακόμα;

Στο προτελευταίο επίσημο παιχνίδι του στο «Καμπ Νόου», ο 33χρονος μέσος ήταν απολαυστικός με δύο χάι-λάιτ που σπάνια βλέπει κανείς στα γήπεδα στο χορταστικό 5-1 της Μπαρτσελόνα επί της Βιγιαρεάλ.

Ο Κοουτίνιο άνοιξε το σκορ μετά από ασταθή επέμβαση του Ασένχο σε σουτ του Ντεμπελέ (11’, 1-0) και στην συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ινιέστα. Με μία εκπληκτική κάθετη έβγαλε τετ-α-τετ τον Ντιν, ο οποίος προτίμησε να προσφέρει το 2-0 στον Παουλίνιο (16’), ενώ στην εκπνοή του ημιχρόνου με μία «άρρωστη» ασίστ έβγαλε μόνο του τον Μέσι που τριπλασίασε τα τέρματα των «μπλαουγκράνα» (45’, 3-0).

Η Βιγιαρεάλ που έπαιξε πολύ ανοιχτά και βοήθησε να γίνει ένα υπέροχο παιχνίδι, μείωσε με τον Σανσόνε (54’, 3-1) σε μία φάση που η μπάλα κόντραρε και στο πόδι του Βερμέλεν, όμως η τελευταία λέξη ανήκε στον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έκανε το 4-1 μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια του Ράκιτιτς (87’) και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έφυγε ως καθαρόαιμο πίσω από την σέντρα, «χόρεψε» δύο αμυντικούς της Βιγιαρεάλ και με όμορφο πλασέ έκανε το τελικό 5-1, δείχνοντας ότι μόνο αμελητέα ποσότητα δεν αποτελεί για την Μπάρσα του αύριο.

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

100χρονη εξακολουθεί να εργάζεται έξι ημέρες την εβδομάδα και αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από τη μακροζωία της

Αεροσυνοδός αποκάλυψε το λόγο που δεν πρέπει να φοράτε κοντομάνικο μπλουζάκι στο αεροπλάνο

Ποιες τροφές μας κρατούν ενυδατωμένους το καλοκαίρι - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

Βιασμός 19χρονης στη Χλώρακα: Συνελήφθη ο 26χρονος που καταζητείτο

Ελένη Πετρουλάκη: Με μαύρο μπικίνι και γραμμωμένους κοιλιακούς στη Μήλο - Η εντυπωσιακή φωτό στα 53 της

Σε καυγά εξελίχθηκε τροχαίο στην Πάφο - Του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με σμίλα στο κεφάλι



Συνάντηση ΠτΔ - Στιούαρτ τη Δευτέρα ενόψει ενημέρωσης Συμβουλίου Ασφαλείας

Συνάντηση ΠτΔ - Στιούαρτ τη Δευτέρα ενόψει ενημέρωσης Συμβουλίου Ασφαλείας

Συνάντηση με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, θα έχει το απόγευμα της Δευτέρας στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top