ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα κατέληξε σε χαντάκι – Διερχόμενοι οδηγοί έκαναν απεγκλωβισμό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα κατέληξε σε χαντάκι – Διερχόμενοι οδηγοί έκαναν απεγκλωβισμό

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (10/05) στον δρόμο Λεμεσού- Πλατρών στο ύψος του Βατί.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 08:00 το πρωί. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δυο οχήματα που έρχονταν εξ αντιθέτου συγκρουστήκαν μετωπικά.

Από τη σύγκρουση το ένα όχημα ανατράπηκε και κατέληξε σε χαντάκι, ενώ οι οδηγοί και των δυο οχημάτων εγκλωβίστηκαν στα οχήματα τους.

Αμέσως, διερχόμενοι οδηγοί που βρέθηκαν στην σκηνή, απεγκλώβισαν και τα δυο πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για άντρα και γυναίκα οδηγό. Τα δυο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Όπως μας αναφέρθηκε, δεν υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς. Τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνώνται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.