Νουθεσίες Ρωσίας σε Ιράν και Ισραήλ για αποκλιμάκωση

Νουθεσίες Ρωσίας σε Ιράν και Ισραήλ για αποκλιμάκωση

«Είναι πολύ ανησυχητικό. Πρέπει να γίνει δουλειά για την αποκλιμάκωση των εντάσεων (...) Ήρθαμε σε επαφή με όλα τα μέρη και τα καλούμε όλα να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση», δήλωσε ο Μπογκντάνοφ στα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Εξάλλου ο Σεργκέι Ριαμπκόφ, επίσης υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, δήλωσε σήμερα, σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφάξ, πως η Μόσχα είναι σταθερά προσηλωμένη στη συνέχιση της εμβάθυνσης των σχέσεών της με το Ιράν, παρά την απόφαση των ΗΠΑ να αποχωρήσουν από τη συμφωνία για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα και να επιβάλουν νέες κυρώσεις στην Τεχεράνη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE