Φουλάρουν για Ομόνοια στο Κολόσσι – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φουλάρουν για Ομόνοια στο Κολόσσι – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χωρις απρόοπτα συνεχίστηκε σήμερα (10/05) η προετοιμασία του Απόλλωνα, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πλην του Κωνσταντίνου Μακρίδη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των «γαλάζιων»:

«Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του Κυριακάτικου (13/5) αγώνα με την Ομόνοια στο ΓΣΠ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta 2017-2018.

Όλοι ποδοσφαιριστές πλην του Κωνσταντίνου Μακρίδη ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και είναι πανέτοιμοι για τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος.

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την προπόνηση της Πέμπτης από το επίσημο κανάλι της ομάδας μας στο Instagram:»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE