Δυναμικό «μπάσιμο» για τον Τζάστιν Κλάιφερτ

Δυναμικό «μπάσιμο» για τον Τζάστιν Κλάιφερτ

Πολύ δυναμικό «μπάσιμο» για την απόκτηση του ταλαντούχου Ολλανδού στράικερ του Άγιαξ, Τζάστιν Κλάιφερτ, ετοιμάζεται να επιχειρήσει το καλοκαίρι η Ρόμα.

O 19χρονος διεθνής επιθετικός και γιος του σπουδαίου Πάτρικ Κλάιφερτ (10 τέρματα σε 30 συμμετοχές στο ολλανδικό πρωτάθλημα) βρίσκεται επίσης στο μεταγραφικό στόχαστρο συλλόγων της Premier League, ωστόσο πρόσφατα δημοσιεύματα από την πατρίδα του αναφέρουν ότι το έντονο ενδιαφέρον των φιλόδοξων ««Τζιαλορόσι» του Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE