ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Είδε ψυχίατρος τον Τζιωνή – Μπορεί να παρακολουθήσει τη δίκη

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Είδε ψυχίατρος τον Τζιωνή – Μπορεί να παρακολουθήσει τη δίκη

Καταχωρίζεται την Παρασκευή (11/5) η υπόθεση του διπλού φονικού του Στροβόλου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για σκοπούς παραπομπής των υπόπτων ενώπιον Κακουργιοδικείου.

Σύμφωνα δε με τη Σόφη Ορφανίδου («Πολίτης») ο Λοΐζος Τζιωνής, που ομολόγησε γραπτώς ότι διέπραξε τις δολοφονίες των Γ. Χατζηγεωργίου και Ν. Σεργίου, εξετάστηκε από ψυχίατρο, ο οποίος διαπίστωσε ότι είναι σε θέση να παρακολουθήσει τη δικαστική διαδικασία.

Η ανακριτική ομάδα παρουσίασε τον φάκελο της υπόθεσης στη Νομική Υπηρεσία, ενώ το έργο της έχει ολοκληρωθεί, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας.

Στο εδώλιο θα βρεθούν ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής, η 21χρονη συμβία του Σάρα Σιαμς, ο 23χρονος ετεροθαλής αδερφός του Λευτέρης Σολωμού και ο 22χρονος Μάριος Χατζηξενοφώντος.

Συνήγορος του Τζιωνή έχει αναλάβει ο Αλέξανδρος Σαουρής, της Σιαμς ο Σωτήρης Αργυρού, του Χατζηξενοφώντος η Λία Δήμου, ενώ ο Σολωμού εμφανίζονταν μέχρι πρότινος χωρίς δικηγόρο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE