ΚΥΠΡΟΣ: 200 χιλ. ευρώ αποζημιώσεις για εργατικό ατύχημα – Τον ‘πέταξε’ γερανός

ΚΥΠΡΟΣ: 200 χιλ. ευρώ αποζημιώσεις για εργατικό ατύχημα – Τον ‘πέταξε’ γερανός

Μετά από 12 χρόνια κλείνει η υπόθεση εργατικού ατυχήματος που συνέβη στο Λιμάνι Λεμεσού.

Αποζημιώσεις περίπου 200 χιλιάδων ευρώ καλείται να πληρώσει η Αρχή Λιμένων σε εργάτη που τραυματίστηκε στο Λιμάνι Λεμεσού τον Ιούνιο του 2006.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει ο «Φιλελεύθερος», το ατύχημα συνέβη κατά την διαδικασία εκφόρτωσης σιδήρου από πλοίο στο Λιμάνι Λεμεσού.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE