ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ: «Μόλις σας διορίσει το ΡΙΚ να με ρωτήσετε» - Στα κάγκελα με Λουκαΐδη για 56η έδρα – VIDEO

ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ: «Μόλις σας διορίσει το ΡΙΚ να με ρωτήσετε» - Στα κάγκελα με Λουκαΐδη για 56η έδρα – VIDEO

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής (11/5) για το πολύκροτο θέμα της κενής έδρας του κοινοβουλίου μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης πολιτικών αρχηγών.

Νίκος Τορναρίτης και Γιώργος Λουκαΐδης διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα» της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και ακούστηκαν έντονες κουβέντες.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ χρησιμοποίησε επιχειρήματα του Αβέρωφ Νεοφύτου για να καταδείξει την ανάγκη προσφυγής στις κάλπες.

Αναρωτήθηκε πού έπρεπε να μείνουν οι έδρες των Παύλου Μυλωνά και Άννας Θεολόγου όταν αποχώρησαν από τη Συμμαχία Πολιτών, εφόσον το επιχείρημα των υπολοίπων είναι πως η έδρα μένει στο κόμμα, δηλαδή στην Αλληλεγγύη, επικαλούμενος όσα είπε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Όπως επίσης και η έδρα της ευρωβουλής, Ελένης Θεοχάρους.

«Σε ποιον ανήκει η έδρα», ρώτησε έντονα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ για να λάβει την ειρωνική και αιχμηρή απάντηση του κ. Τορναρίτη: «Μόλις σας διορίσει το ΡΙΚ συνάδελφο του κυρίου (Ντίνος Φοινικαρίδης) να μου κάνετε ερωτήσεις».

«Εσείς κάνετε τον δημοσιογράφο κύριε Τορναρίτη», ανταπάντησε ο κ. Λουκαΐδης και ο κ. Τορναρίτης εξεμάνη: «Μην με ειρωνεύεστε», δήλωσε, «ο πρώτος αναμάρτητος και είρωνας τον λίθο βαλέτω».

«Δεν ειρωνεύομαι καθόλου, μου λέτε να με κάνει δημοσιογράφο το ΡΙΚ και είμαι εγώ ο είρωνας», διερωτήθηκε έντονα ο Γιώργος Λουκαΐδης.

«Καταλαβαίνω την αδυναμία του ΑΚΕΛ να κατέβει μπροστά στον λαό της Λεμεσού και να ζητήσει την ψήφο του», σχολίασε ο Νίκος Τορναρίτης.  

Παρακολουθήστε ΕΔΩ την ένταση μεταξύ των δύο αντρών.

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE