Προπόνηση με… ποδοτένις! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προπόνηση με… ποδοτένις! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (11/05) η προετοιμασία της ΑΕΚ Λάρνακας.

Διαβάστε το δελτίο Τύπου:

«Με πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό μας γήπεδο συνεχίστηκε σήμερα (11/05) η προετοιμασία της ομάδας μας.

To πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια ποδοτένις.

Η προετοιμασία για το ντέρμπι της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την ΑΕΛ στο ΑΕΚ ΑRENA (Κυριακή 13/05, 19:00) ολοκληρώνεται αύριο (12/05) με πρωινή προπόνηση.

Αργότερα θα ακολουθήσουν δηλώσεις για το παιχνίδι από τον προπονητή μας Ιμανόλ Ιδιάκεθ, καθώς και από τον Κάρλες Σόρια».

Δείτε φωτορεπορτάζ από την προπόνηση:

 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE