ΚΥΠΡΟΣ: Κυκλοφόρησε το «ΜΕΓΑΛΟ» ξυστό λαχείο- Υπόσχεται μεγάλα κέρδη

ΚΥΠΡΟΣ: Κυκλοφόρησε το «ΜΕΓΑΛΟ» ξυστό λαχείο- Υπόσχεται μεγάλα κέρδη

Πραλήφθηκε την Πέμπτη 10/5 και κυκλοφόρησε την Παρασκευή 11/5 από την Υπηρεσία Κρατικού Λαχείου το ξυστό λαχείο τύπου «ΜΕΓΑΛΟ», το οποίο θα κυκλοφορεί κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, το οποίο θα διεξαχθεί στη Ρωσία από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 15 Ιουλίου.


Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ ο Προϊστάμενος του Κρατικού Λαχείου, Μάριος Κωνσταντίνου, είπε ότι αφίχθηκαν χθες στην Κύπρο από τον Καναδά 1.000.000 ξυστά λαχεία τύπου «ΜΕΓΑΛΟ», προσθέτοντας ότι από νωρίς σήμερα το πρωί οι πράκτορες παρέλαβαν τα λαχεία για να τα προμηθεύσουν σε παγκύπρια βάση.
 
Ο κ. Κωνσταντίνου εξέφρασε αισιοδοξία ότι θα αυξηθεί σημαντικά η ζήτηση του ξυστού λαχείου όσο πλησιάζει η έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σημείωσε ότι το μέγιστο βραβείο του ξυστού λαχείου τύπου "ΜΕΓΑΛΟ", το οποίο θα κοστίζει τρία ευρώ έκαστο, ανέρχεται στα 25.000 ευρώ και θα κερδίζουν δύο τυχεροί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE